paypal

Rolgordijnenopmaat.nl is de webwinkel van C.C.G. Raamdecoratie.

In onze webshop rolgordijnenopmaat.nl koopt u online verduisterende, licht doorlatende of  duorolgordijnen in de door u gewenste maat en kleur. Het bedrijf is reeds 18 jaar actief in raamdecoratie als rolgordijn producent en rolgordijnenleverancier. De rolgordijnen zijn van een uitstekende kwaliteit.

Alle rolgordijnen en duorolgordijnen  worden door onszelf in het atelier op maat gemaakt, alles in eigen huis. In onze werkplaats knippen en naaien wij zelf onze materialen. De prijs van de verduisterende, licht doorlatende en transparante rolgordijnen is hierdoor zeer scherp en de kwaliteitscontrole is optimaal. Een betere verhouding zult u in Nederland niet aantreffen. Alle rolgordijnen worden op maat gemaakt uit kwalitatief materiaal zodat u gegarandeerd een mooi en kwaliteitsrolgordijn heeft hangen. 

Bezorging

De door u bestelde rolgordijnen worden gratis verzonden inclusief het bevestigingsmateriaal voor de verduisterende , lichtdoorlatende of transparante rolgordijnen. De raamdecoratie word verzonden via Beentjes pakettendienst. Bij breedte maatvoeringen boven de 2 meter wordt gebruik gemaakt van een groter systeem en buis om doorhangen te voorkomen. Dit is een professionele oplossing voor rolgordijn systemen breder dan 2 meter.

Vouwgordijnenopmaat.nl 

Naast rolgordijnen maken wij nog meer raamdecoratie namelijk, vouwgordijnen en gordijnen op maat in verschillende stoffen (transparante of inbetween en semi transparante stoffen). Onze andere webshop gespecialiseerd in vouwgordijnen op maat treft u op www.vouwgordijnenopmaat.nl

Showroom 

Ook bent u natuurlijk van harte welkom in onze showroom, ons adres is  De Oude Veiling 42, 1689 AB Zwaag.(vlakbij Hoorn in Noord-Holland).

Wij kunnen ook grotere maten voor rolgordijnen leveren dan de webshop aangeeft, heeft u bredere rolgordijnen of hogere rolgordijnen nodig belt u ons dan voor informatie. tel: 0655177421