paypal

  1.                   Referentie projecten van Rolgordijnen op maat

 

Hierboven ziet u duorolgordijnen, door de transparante banen gevolgd door dichte banen kunt u de perfecte sfeer in huis creëren. Daarboven verduisterende rolgordijnen die u een prettige nacht verzekeren.

Hieronder ziet u niet verduisterende rolgordijnen in de kleuren donker blauw en bruin geven een mooie sfeer in ieder interieur. Door het kwalitatieve rolsysteem en het balletjes koord zijn deze rolgordijnen uitstekend te bedienen en ook in grote breedte leverbaar. De onderlat is ingevormd en niet ingenaaid, daardoor is de raamdecoratie heel mooi afgewerkt. Deze rolgordijnen en de rolgordijnen in de andere kleuren geven een mooi aanzien in ieders huis zijn sfeerbepalend en geven rust en privacy op momenten dat het nodig is.

Op onze referentiefoto's kunt u zien dat onze rolgordijnen een hele goede kwaliteit hebben. Rolgordijnenopmaat.nl levert rolgordijnen vanuit het eigen atelier. Op eigen machines maken wij zelf de rolgordijnen. Dit maakt het voor ons mogelijk de kwaliteit te controleren en te verbeteren indien nodig. Onze ervaring hierin heeft geleid tot een topproduct voor uiterst concurrerende prijzen.

 

blauw breed rolgordijn

blauw rolgordijn

bruin smal rolgordijn

 

rood rolgordijn rolgordijnenopmaat.nl Transparante  rolgordijnen zijn een sfeerbepaler bij uitstek, een moderne aankleding voor ieders interieur!