paypal

Montagetips voor rolgordijnen

Het monteren van rolgordijnen kunt u laten doen door Rolgordijnenopmaat.nl. Het is echter ook prima mogelijk dit zelf uit te voeren.

Het zelf uitvoeren van de montage

De rolgordijn steunen die meegeleverd worden zijn zowel op de dag als in de dag te plaatsen. Dit gebeurt via het schroeven van de rolgordijn steunen op het kozijn of in de muur op de gewenste hoogte en breedte. Bij de rolgordijnen moet eerst de bedieningskant in de steun worden geplaatst en daarna klikt u de andere kant in de steun.  Het monteren van de gordijnen is niet moeilijk, maar voor het ophangen van bredere rolgordijnen is het wel handig om dit met twee personen te doen.

Voorzichtig met verduisterende laag

De verduisterende rolgordijnen hebben een verduisterende laag aan de achterkant van het gordijn, wees altijd voorzichtig met het monteren om beschadiging te voorkomen. De transparante rolgordijnen en niet verduisterende gordijnen hebben deze laag niet, maar wees altijd voorzichtig met monteren. Als u vragen heeft kunt u natuurlijk altijd bellen op tel 0655177421 of mailen naar info@rolgordijnenopmaat.nl

Monteren van duorolgordijnen, 

De steunen die u bij de duorolgordijnen geleverd krijgt zijn voor zowel op de dag als in de dag, op de dag steunen zijn voorzien van een hoek zodat het op het kozijn gemonteerd kan worden, de in de dag steun word gemonteerd in het plavond. U monteerd eerst de steunen en u klikt het duorolgordijn vast in de steunen. Als u vragen heeft kunt u natuurlijk bellen voor advies.